Houten Vloer Schuren en Lakken

Uw houten vloer schuren en lakken? Bij parket schuren Den Bosch zit u goed als u uw houten vloer er weer als nieuw wilt laten doen uitzien. Hoe we dat doen? Door een grondige behandeling met behulp van de houten vloer schuren en lakken. Gewapend met onze professionele schuurmachines beginnen onze parket specialisten aan de klus. Natuurlijk kunnen ze hierbij niet zonder het separate stofzuigsysteem, dat het vrijkomende gruis en stof direct opzuigt. Hierdoor blijft de kamer schoon en kunt u naar het afronden van de werkzaamheden direct gaan genieten van uw prachtige vloer. Parket Schuren Den Bosch adviseert u graag over de mogelijkheden!

Om welke redenen is een houten vloer schuren en lakken aan te raden

Uw houten vloer schuren en lakken is de manier bij uitstek om hem er weer helemaal bovenop te helpen. Zelfs wanneer uw parket beschadigd of flink verouderd is, kunnen wij hem weer terugbrengen naar die prachtige nieuwstaat. Voortaan ziet uw houten vloer er weer keurig uit en ook is de conditie van het hout direct verbeterd. De vloer is na onze behandeling van schuren en lakken klaar om er weer tegenaan te gaan. Gunt u uw parket dit ook? Maak dan snel een afspraak voor een beoordeling van uw vloer.

De pluspunten van uw houten vloer schuren en lakken

Door te kiezen voor het schuren en lakken van uw houten vloer, voorziet u hem van de best denkbare verzorging. Bovendien maakt u het ook uzelf een stuk gemakkelijker. Denk u maar eens aan het onderhoud van de vloer, wat voortaan een stuk eenvoudiger en sneller gaat. Daarnaast ziet uw houten vloer er geheel als nieuw uit, zonder dat u hoge kosten hoeft te maken. Vloeistoffen en vuiligheid maken geen schijn van kans, want de duurzame laklaag weert ze keer op keer met gemak af. U kunt uw houten vloer laten lakken in tal van schitterende kleuren, in zowel mat als glans.

Z

Gecertificeerd Parketteurs

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 30 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn gecertificeerd

Z

Officieel Erkend Specialist

Wij zijn officieel erkend specialist en zijn onderscheiden op de 5 punten, Goed Advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie.

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

 Tips bij een houten vloer schuren en lakken

Nadat we uw houten vloer geschuurd en gelakt hebben, is het voor u alleen nog maar een kwestie van bijhouden. Hiervoor raden we u aan om met enige regelmaat de vloer schoon te vegen. Een stofzuiger met parketborstel of een eenvoudige bezem is hierbij het ideale hulpmiddel. Voer zo nu en dan ook een poetsbeurt uit. Met behulp van wat parketreiniger (60 cc op een emmer met 5 liter water) ontdoet u de vloer van het aanwezige vuil, zonder dat de beschermende laklaag wordt aangetast.

Een parket renovatie door de ervaren specialisten

De parketschuurspecialist van Den Bosch heeft meer dan een kwart eeuw ervaring in de parketbranche en werkt uitsluitend met goed opgeleide parketteurs. We gunnen natuurlijk ook uw vloer het allerbeste en daarom staan we op ieder gewenst moment voor u klaar. We leveren u het vloerherstel waarvan u voorheen alleen maar kon dromen. Maak direct een afspraak om ervoor te zorgen dat deze dromen werkelijkheid worden!

Vraag nu een offerte aan!

=
Optellen (+) Vermenigvuldigen (*)

Call Now Button