Houten Vloer Schuren

Tijd voor uw houten vloer schuren? Dan is het tijd voor de parketschuurspecialist van Den Bosch! We bieden u innovatieve behandelingen van topkwaliteit waarmee u verouderd en beschadigd parket weer helemaal tot leven brengt. Aan deze behandelingen gaat natuurlijk altijd een goed en vakkundig advies vooraf. Hiervoor kunt u ons op ieder moment bellen of mailen. Op het afgesproken tijdstip staan we dan bij u op de stoep om de huidige situatie te bekijken en om uw woonwensen door te nemen. Vervolgens stellen we een op maat gesneden werkplan samen voor uw houten vloer renovatie. De parketschuurspecialist van Den Bosch is een echte specialist en tevens een erkend Vakbedrijf. Neem vandaag nog contact op met Parket Schuren Den Bosch en laat u voorzien van een vakkundig advies.

Uw houten vloer laten schuren door de specialist uit Den Bosch

Iedere parket renovatie begint met de houten vloer schuren. Dit doen we geheel stofvrij, om ongemak, vuil in huis en allergische reacties zo veel mogelijk te vermijden. Het schuren gebeurt niet in één enkele schuursessie, maar in gemiddeld drie schuurgangen (grof, middelgrof en fijn). Bij elke schuurgang wordt er slechts een dun laagje van het hout verwijderd, zodat er geen kwaliteitsverlies optreedt. De eerste schuurgang haalt vooral de grotere beschadigingen weg, terwijl bij de laatste schuurgang juist de kleinere oneffenheden zorgvuldig weggepoetst worden. Hierna gaan we verder met het behandelen van uw houten vloer.

Houten Vloer Schuren en Lakken 

Afhankelijk van uw voorkeuren wordt uw houten vloer behandeld met lak, olie of hardwax. Als eerste bespreken we de optie houten vloer schuren en lakken met u. Het lakken van parket zorgt ervoor dat het mooi glanst of juist op een matte manier straalt. Wat uw keuze ook wordt, altijd mag het hout rekenen op de perfecte bescherming. Voor het beste effect brengen we de lak in meerdere dunne lagen aan, zodat het hele vloeroppervlak bedekt wordt. Na het uitharden van de lak krijgen vuil en vocht geen vat meer op uw parketvloer.

Houten Vloer Schuren en Oliën

Uw houten vloer schuren en oliën is een zeer fraaie optie die met name geschikt is voor parket boven vloerverwarming. Op deze manier ontstaat de beste bescherming tegen temperatuurverschillen in het hout. Wilt u zien welke kleuren olie er zoal zijn? Laat dan één van onze parket specialisten langskomen met de kleurstalen. Hij kan dan gelijk een vloerinspectie bij u uitvoeren en de mogelijkheden voor de vloer renovatie bij u thuis met u doornemen.

Z

Gecertificeerd Parketteurs

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 30 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn gecertificeerd

Z

Officieel Erkend Specialist

Wij zijn officieel 5 specialist en zijn onderscheiden op de 5 punten, Goed Advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie.

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Houten Vloer Schuren en Hardwax Olie

U kunt ons natuurlijk ook inschakelen voor het schuren en hardwaxen van uw vloer. Dit is onder meer bij hardhouten parket een ideale keuze. De stoere hardhouten vloer in uw pand komt natuurlijk het beste tot zijn recht wanneer hij voorzien is van een mooi kleurtje. Ook hier bieden onze uitgebreide kleurstalen de oplossing. Neem de vele opties door en kies vervolgens de tint die het beste bij uw vloer past.

Al 25 jaar ervaring in Parket Renovaties

De parketschuurspecialist van Den Bosch mag zich al 25 jaar de plaatselijke expert in parket renovaties noemen. Als u op zoek bent naar een professioneel bedrijf voor uw houten vloer schuren, hoeft u dan ook beslist niet verder te zoeken. Neem contact met ons op voor het bespreken van de diverse mogelijkheden, vraag een offerte op maat aan of laat één van onze specialisten langskomen voor een inspectie van uw houten vloer. Vertrouw de renovatie van uw houten vloer toe aan de vakmannen met een ongekende ervaring en geniet vervolgens van het bijzonder fraaie eindresultaat.

Een Vrijblijvende inspectie van uw vloer aanvragen

 Eén van de voordelen die de Bossche parketschuurspecialist u biedt, is een gratis en geheel vrijblijvende inspectie van de houten vloer bij u thuis of op kantoor. We kijken in welke staat uw parketvloer is en beoordelen de aanwezige beschadigingen of vlekken. Aan de hand hiervan krijgen we direct een stuk meer inzicht in de mogelijkheden van uw houten vloer schuren en behandelen. De bevindingen worden ter plekke met u gedeeld en indien gewenst kunnen onze parketteurs hierna gelijk aan de slag gaan met het behandelplan voor uw houten vloer.

Vraag nu een offerte aan!

=
Optellen (+) Vermenigvuldigen (*)

Call Now Button