Parket schuren en hardwaxen

Parket schuren en Hardwaxen wordt door steeds meer mensen gezien als dé ideale behandeling van de vloer. Een parketvloer behoeft immers periodiek onderhoud en geeft elke kamer een prachtige uitstraling. Bovendien is parket duurzaam, al krijgt zelfs een parketvloer op een dag toch te maken met slijtage. Maar zelfs dan hoeft u niet meteen een nieuwe vloer aan te schaffen. Middels parket schuren en hardwaxen wordt de vloer namelijk weer als nieuw en kunt u er weer jaren tegenaan.

Beschermende laag

Een goed gelegde vloer gaat heel wat jaren mee. Zeker de veel belopen parketdelen ontkomen echter niet aan slijtageplekken, zoals zand en steentjes voor lelijke krasjes en deukjes kunnen zorgen. Door regelmatig onderhoud te plegen gaat de vloer bewezen langer mee. Parket schuren en hardwaxen verlengt de levensduur van de vloer en menigeen zal denken dat u een nieuwe vloer heeft laten aanleggen. Voordeel is echter dat parket schuren en hardwax olie behoorlijk voordeliger is dan het kopen van een nieuwe parketvloer. Door de vloer na het schuren van hardwax olie te voorzien, krijgt de vloer een beschermende laag en bovendien is de vloer daarna vochtbestendig. Erg handig als u opgroeiende kinderen heeft, die willen per ongeluk immers nog wel eens een beker drinken laten vallen. En dat kan dus voortaan ook, zonder dat de vloer meteen aangetast is.

Z

Gecertificeerd Parketteurs

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 30 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn gecertificeerd

Z

Officieel Erkend Specialist

Wij zijn officieel erkend specialist en zijn onderscheiden op de 5 punten, Goed Advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie.

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

In zijdemat en mat

Als er sprake is van deukjes en krasjes of van kleurverschil op het parket, dan kan dit prima behandeld worden door de vloer eerst te laten schuren en vervolgens te voorzien van hardwax olie. Dat geldt ook als u een andere kleur vloer wilt of als u toch graag een beschermlaag op uw parket wilt. Hardwax olie is beschikbaar in zijdemat en mat. Als uw parketvloer bijgewerkt wordt, dan zijn die delen aanvankelijk zichtbaar en lijken ze aanvankelijk een andere glans te hebben. Dit trekt echter wel weer weg. Hardwax olie is beschikbaar in diverse kleuren en zoals gesteld bestand tegen vocht. Een vloer die van hardwax olie is voorzien, kan met speciale onderhoudsolie worden onderhouden en uiteraard betekent ook het regelmatig reinigen van de vloer dat de vloer langer mooi blijft en bewezen langer mee gaat. U kunt ook gewoon met de stofzuiger dit type vloer schoonhouden.

Ervaren parketteurs helpen u verder en geven advies

Parket Schuren Den Bosch is dé specialist op het gebied van (het onderhoud van) parketvloeren, en dat al meer dan 25 jaar. Behalve dat zij uw vloer na een grondige inspectie schuren en van hardwax olie voorzien, geven ze u nuttige tips om uw vloer ook mooi te houden. Dit kan overigens heel eenvoudig door het aanschaffen van inloopmatten en door viltjes onder de pootjes van de tafels, stoelen en kasten te plaatsen. Inloopmatten houden zand en steentjes van de vloer waardoor er minder snel deukjes en krasjes op het parket zullen ontstaan. Viltjes onder de pootjes schuiven uw meubilair niet alleen gemakkelijker naar een andere plek, dit doet u zonder strepen of krassen op uw parketvloer te maken. Zo blijft de vloer (veel) langer mooi. Kies voor parket schuren en hardwaxen en ga voor kwaliteit en een duurzame afwerking.

Vraag nu een offerte aan!

=
Optellen (+) Vermenigvuldigen (*)

Call Now Button