Parket Schuren en Oliën

Parket schuren en oliën is dé oplossing als uw parketvloer aan slijtage onderhevig is en u graag weer over ene mooie vloer wilt beschikken. Zelfs sterke parketvloeren worden na jarenlang intensief gebruik minder mooi en slijten op bepaalde plaatsen. U hoeft in dat geval niet meteen een nieuwe vloer te kopen. Parket schuren en oliën kan namelijk ook een meer dan prima oplossing zijn om uw vloer er weer als nieuw uit te laten zien. Nadat de vloer in drie fasen geschuurd is (eerst grof, dan middel en vervolgens fijn) wordt er een olielaag op de vloer aangebracht. Deze werkwijze maakt van uw oude, aan slijtage onderhevige parketvloer weer een niet van nieuw te onderscheiden parketvloer.

Uw houten vloer in topconditie

In feite verdient elke parketvloer het om frequent geschuurd en in de olie gezet te worden. Deze vorm van onderhoud geeft de vloer een bewezen langere levensduur en bovendien blijft uw vloer zo ook veel langer in topconditie. Parket schuren en oliën is een probate werkwijze als u krasjes en deukjes uit uw vloer wilt laten verdwijnen en als er licht kleurverschil op de vloer is ontstaan. De aangebrachte olie biedt bovendien optimale bescherming.

Parket schuren en oliën voor een natuurlijke uitstraling

Er zijn voldoende redenen te bedenken waarom parket schuren en oliën de juiste manier van onderhoud van de parketvloer is. Zo krijgt uw vloer door de olie een matte en natuurlijke uitstraling en is de olie tegenwoordig beschikbaar in heel veel verschillende kleuren. Een parketvloer met een olielaag is bovendien eenvoudiger bij te houden. Stel er ontstaat een kras of deuk, dan werkt u die eenvoudig weg. Pluspunt is zeker ook dat een geoliede vloer niet van nieuw te onderscheiden is. Parket schuren en oliën is bovendien voordeliger dan het aanschaffen en laten leggen van ene nieuwe vloer. 

Z

Gecertificeerd Parketteurs

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 30 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn gecertificeerd

Z

Officieel Erkend Specialist

Wij zijn officieel erkend specialist en zijn onderscheiden op de 5 punten, Goed Advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie.

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Hardwax of lak

Is uw parketvloer geschuurd en van een olielaag voorzien, dan is en blijft het zaak om voldoende aandacht aan uw vloer te blijven besteden. Dat doet u al door heel simpel elke dag stof, zand en vuil weg te halen met een stofzuiger of bezem. Daarnaast is het gebruik van een speciaal reinigingsmiddel aan te bevelen voor lastig vuil dat u niet zomaar even verwijdert. U gebruikt daarnaast een vlekken verwijderaar om zelf hardnekkige vlekken van uw vloer te halen. Weet in elk geval dat u vlekken altijd zo snel mogelijk moet zien te verwijderen voor het in de vloer getrokken is en voor blijvende schade en lelijke plekken zorgt. Behalve met olie kan na het schuren van de parketvloer ook gekozen worden voor een behandeling met hardwax of lak.

Ruim een kwart eeuw ervaring

Parket Schuren Den Bosch zal na een inspectie de parketvloer schuren en reinigen. Daarnaast geven ze altijd een eerlijk en deskundig advies en krijgt u tips hoe u de vloer zo lang mogelijk mooi houdt. Altijd zullen ze inloopmatten tegen zand en steentjes aanbevelen en wijzen ze u op de beschermende werking van viltjes onder de pootjes van stoelen en tafels. Met 25 jaar ervaring weten de specialisten uit Den Bosch echt waar ze over praten en zullen ze samen met u altijd voor de best denkbare oplossing kiezen. Uiteraard wordt daarbij rekening gehouden met de wensen en (on)mogelijkheden van u als klant.

Vraag nu een offerte aan!

=
Optellen (+) Vermenigvuldigen (*)

Call Now Button