Parket Schuren

Uw parket schuren laten uitvoeren door een specialist met 30 jaar ervaring in Den Bosch en omstreken. Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Profiteer daarom gelijk van de vele pluspunten van parket renovatie door de lokale specialisten. We zijn altijd in de buurt en bieden u een professionele vloerbehandeling die rust op een jarenlange ervaring. U kunt onze hulp op ieder gewenst moment inroepen, ook in het weekend en in de avonduren. We schuren en behandelen uw houten vloer op het tijdstip dat u het beste schikt. Zo lopen onze parketteurs u niet in de weg en kunt u des te sneller weer gebruikmaken van de vloer. Overigens gebeurt dit schuren altijd stofvrij, zodat er geen allergieën opspelen en uw huis lekker fris blijft. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van parket schuren Den Bosch op uw locatie? Vraag vandaag nog een offerte aan!

Parket laten schuren door een specialist

Een houten vloer schuren klinkt misschien niet zo lastig. Toch komt er altijd een stuk meer bij kijken dan u op het eerste gezicht zou denken. Een goede parket renovatie vraagt namelijk om deugdelijke en goed afgestelde schuurapparatuur en natuurlijk een vakkundige aanpak. Al onze medewerkers zijn perfect opgeleide specialisten in parket. Ze zorgen voor een grandioze hernieuwing van uw bestaande houten vloer en geven hem exact die glans of matte blik waar u voor heeft gekozen. Bij iedere vloer renovatie is een nabehandeling met lak, olie of hardwax inbegrepen. Zo blijft uw parketvloer ook in de toekomst mooi en schoon.

Parket Schuren en Lakken

Het voordeel van parket schuren en lakken is dat de vloer uiterst bestand is tegen vocht en vuil. Deze lakken zijn hedendaags niet enkel meer in glas te verkrijgen maar ook in mat en zelfs ultra mat. Hierdoor krijgt de vloer een natuurlijke uitstraling zoals bijvoorbeeld een olie vloer. U kunt bij ons kiezen uit iedere kleur die u maar wenst. Hiermee geven we uw vloer een aanblik die helemaal bij uw interieur past. Natuurlijk is de lak van uw voorkeur er niet alleen om de vloer mee te verfraaien. Het zorgt er namelijk tevens voor dat uw houten vloer na het schuren beter beschermd blijft tegen nieuw vuil en zaken als waterschade. Het toevoegen van bijvoorbeeld parketlak is dan ook onmisbaar om de kwaliteit van uw vloer te blijven garanderen. Onze lak is er in matte en glanzende soorten en in ontelbaar veel kleurenVisual Builder verlaten.

Parket schuren en Oliën

Onze parket specialisten kunnen na het schuren van de vloer ook olie aanbrengen. Dit is zeker bij parket met vloerverwarming een echt wondermiddel. Hoe dit precies zit? De olie beschikt over een aantal specifieke eigenschappen die het hout op een krachtige wijze beschermen tegen wisselingen in de temperatuur. Zo kan het hout niet breken of scheuren als gevolg van de kou of juist warmte. Net als parketlak houdt de olie uw vloer ook goed beschermd tegen vocht en viezigheid. Parket schuren en oliën zorgt voor uitstekende bescherming en een natuurlijke uitstraling.

Z

Gecertificeerd Parketteurs

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 30 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn gecertificeerd

Z

Officieel Erkend Specialist

Wij zijn officieel erkend specialist en zijn onderscheiden op de 5 punten, Goed Advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie.

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Parket Schuren en Hardwax

Vloeren van hardhout zijn steeds meer in trek. Bij parket schuren Den Bosch snappen we wel waarom, want dit type parketvloeren geeft immens veel sfeer aan ieder interieur. Voor een optimale bescherming van dit hardhouten parket kiest u het beste voor hardwax. Dit middel beschikt over dezelfde hardheid als lak en heeft als voordeel dat het eenvoudig plaatselijk te herstellen is. Bovendien is de houten vloer in uw huis na het schuren en hardwaxen gemakkelijk te onderhouden.

25 Jaar ervaring in Parket Schuren en Behandelen

Al 25 jaar levert uw team van parket schuren Den Bosch vloer renovaties van het hoogste niveau. Dit doen we door zorgvuldig parket schuren en vervolgens het behandelen van het parket met hoogwaardige soorten hardwax, olie en lak. Een afspraak is bij ons zo gemaakt en biedt u veel inzicht in de diverse opties van parket renovatie bij u thuis.

Vrijblijvend uw vloer laten inspecteren

Door geheel vrijblijvend een inspectie van uw vloer te laten uitvoeren, kunt u gemakkelijk achterhalen of uw vloer toe is aan een opknapbeurt. In vrijwel alle gevallen is het mogelijk om uw parketvloer een tweede, derde of zelfde vierde leven in te blazen. De vloerinspectie wordt uitgevoerd door onze ervaren parket specialisten. Zij kunnen u precies vertellen welke vervolgstappen u kunt nemen om uw vloer weer helemaal mooi te krijgen

Vraag nu een offerte aan!

=
Optellen (+) Vermenigvuldigen (*)

Call Now Button