Parket Reinigen

Stel u heeft een parketvloer die erg vuil is en waarop licht kleurverschil is ontstaan in de loop der tijd. Of u heeft een vloer die door zand en steentjes licht beschadigd is geraakt of u wilt eigenlijk heel graag een andere kleur vloer of u zou graag een vloer met een beschermlaag willen hebben. Weet dan dat een nieuwe parketvloer aanschaffen niet altijd meteen nodig is. Parket reinigen helpt u namelijk ook uitstekend verder. 

Parket reinigen is een prima optie als parket schuren nog niet nodig is. Met alleen de beste reinigingsmiddelen – er is een middel voor elk type parket- wordt de parketvloer grondig gereinigd. Na die reiniging is de vloer klaar voor een vervolgbehandeling en daarna is uw vloer niet meer van nieuw te onderscheiden. Behandelingen die na het reinigen uitgevoerd kunnen worden zijn onder meer oliën, hardwaxen en lakken

Uitgebreide Vloerinspectie 

Een vuile vloer, wat kleurverschil, het missen van een beschermlaag of u bent de hoeveelheid stof op de vloer zat. Het zijn allemaal redenen om voor het reinigen van parket te kiezen. Ook als u een andere kleur vloer wenst, laat u de vloer altijd eerst grondig reinigen. Reinigen helpt ook om krasjes en kleinere deukjes weg te werken. Het is verstandig om als u dubt over wat u met de vloer wilt en kunt, meteen contact op te nemen met de specialisten van Parket Schuren Den Bosch. Nadat telefonisch informatie is uitgewisseld zal er snel daarna een uitgebreide vloerinspectie plaatsvinden en aan de hand van de bevindingen kan een behandelwijze gekozen worden. 

BONA Powerscrubber – Deep Clean Systeem

Parket Reinigen
Z

Gecertificeerd Parketteurs

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 30 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn gecertificeerd

Z

Officieel Erkend Specialist

Wij zijn officieel erkend specialist en zijn onderscheiden op de 5 punten, Goed Advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie.

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Bescherming van uw vloer

Door op de juiste wijze te reinigen wordt oudere olie van de oppervlakte van de voer verwijderd. Daarna volgt vaak een oliebehandeling, maar ook een white wash behandeling is en prima optie. Met natuurlijke olie wordt de vloer weer zoals die ooit was. Is uw vloer voorzien van olie en dus niet gelakt, dan kan na het reinigen van het parket lak aangebracht worden. De aangebrachte lak beschermt tegen beschadigingen en andere vervuiling. Ondertussen is er lak in vrijwel alle denkbare kleuren beschikbaar. De aangebrachte lak veroorzaakt een gesloten bovenlaag van de vloer en dat staat garant voor een vloer die er weer jarenlang tegenaan kan en er als nieuw uit ziet. Laat u uw vloer na de reiniging in een andere kleur lakken, dan zullen de meeste mensen denken dat u een nieuwe vloer heeft laten leggen.

Een ‘nieuwe’ vloer

Ook het aanbrengen van wax zorgt voor bescherming van de parketvloer. Wax werkt ook erg goed tegen vocht en is dus een ideaal middel om de vloer mooi te houden als u kinderen heeft. Ook wax is er ondertussen in diverse kleuren. Parket reinigen is een perfecte manier om weer een mooie vloer te krijgen en is behoorlijk voordeligere optie dan parket schuren. Na het parket reinigen kiest u samen et de vakmensen van Parket Schuren Den Bosch voor de beste nabehandeling. Zij zullen u altijd een eerlijk advies geven en staan in alles voor kwaliteit. Pas als u helemaal tevreden bent met uw ‘nieuwe’ vloer, zijn zij dat ook.

Vraag nu een offerte aan!

=
Optellen (+) Vermenigvuldigen (*)

Call Now Button