Parket schuren en lakken

Hoe goed u uw parketvloer ook onderhoud en hoe zuinig u er ook op bent, in de loop der jaren zal er altijd slijtage aan de parketvloer ontstaan, zeker op de delen die veel belopen worden. Parket schuren en lakken is dan dé oplossing. Nadat de parketvloer eerst grof en vervolgens middel en fijn geschuurd is, wordt de vloer in de lak gezet. Na het aanbrengen van de laklaag heeft u een vloer die er als nieuw uitziet en waarmee u bovendien weer jaren vooruit kan. Voordeel van parket schuren en lakken is zeker de prijs. Want deze behandelmethode is goedkoper dan het aanschaffen van een nieuwe vloer. De specialisten van Parket Schuren Den Bosch geven u graag advies over de mogelijkheden. Zo komen we samen tot de beste en mooiste behandeling van uw parketvloer waar u weer jarenlang van kunt gaan genieten.

Fraai en beschermend

Wie de parketvloer lief heeft, die kiest frequent voor parket schuren en lakken. Alleen op deze manier blijft uw vloer niet alleen heel erg mooi, u kunt dan ook veel langer genieten van uw vloer. Met andere woorden: parket schuren en lakken betekent dat de levensduur van de vloer verlengd wordt. U kunt er voor kiezen om uw voer te laten schuren en lakken als er op bepaalde plekken licht kleurverschil is ontstaan of als u af wilt van die lelijke krasjes en deukjes op het parket. De laklaag zorgt niet alleen voor een heel fraaie vloer, maar biedt daarnaast ook de nodige bescherming. Uiteraard is schuren en lakken ook de best denkbare optie als u uw parketvloer een totaal andere uitstraling wilt geven en in een andere kleur wenst. Inmiddels is lak in vrijwel alle kleuren verkrijgbaar.

Z

Gecertificeerd Parketteurs

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 30 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn gecertificeerd

Z

Officieel Erkend Specialist

Wij zijn officieel erkend specialist en zijn onderscheiden op de 5 punten, Goed Advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie.

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Beter bestand tegen vocht

Parket schuren en lakken heeft bewezen een aantal voordelen ten opzichte van andere , overigens ook prima, behandelingen. Zo is duidelijk dat een gelakte parketvloer veel beter bestand is tegen vocht. Handig, als u met opgroeiende kinderen te maken heeft want die willen nog wel eens een beker drinken laten vallen. De laklaag zorgt dus ook voor een langere levensduur en een goed gelakte vloer behoeft amper onderhoud, is eenvoudig schoon te maken en kan uitgevoerd worden in verschillende varianten: van extreem glanzend tot extreem mat.

Stofzuiger en vochtig reinigen

Uiteraard is het verstandig om na parket schuren en lakken voor goed onderhoud te blijven zorgen. Groot onderhoud met parketreiniger en polymeer hoeft slechts eens per jaar en zorg daarnaast in het dagelijks gebruik dat u regelmatig de vloer licht vochtig schoonmaakt. Overigens kunt u ook gewoon met de stofzuiger aan de slag op een gelakte vloer.

Een kwart eeuw ervaring

Parket Schuren Den Bosch helpt u met het proces van schuren en lakken, nadat eerst een inspectie van de vloer is gemaakt. Vervolgens zullen de werkzaamheden uitgevoerd worden en krijgt u altijd eerlijk en deskundig advies, ook over het onderhoud van de vloer. De experts met een kwart eeuw ervaring in het vak zullen u onder meer wijzen op de toegevoegde waarde van inloopmatten ter voorkoming van zand en steentjes op de parketvloer. Ook zullen ze u overtuigen van het aanbrengen van viltjes onder de poten van tafels en stoelen. Parket Schuren Den Bosch biedt simpelweg net dat beetje extra.

Vraag nu een offerte aan!

=
Optellen (+) Vermenigvuldigen (*)

Call Now Button